четвер, 11 січня 2007 13:24

Таємнича п"ятірка Клозе

Мирослав Клозе, 28 років, заявив про те, що після закінчення сезону може піти з "Вердера" тільки в один з 5 клубів, назви яких він залишив в секреті, повідомляє Футбол.ua.

На нападаючого зараз дуже високий попит у футбольній Європі. Прекрасний виступ етнічного поляка на Кубку світу-2006, а також блискуча гра у складі "Вердера" протягом декількох сезонів підігріли до нього інтерес з боку найкращих команд Старого Світу.

- Зараз я хочу, щоб весь цей галас дещо припинився. Тільки так я зможу щось планувати, - сказав форвард на зборах "Вердера" в Туреччині. - Гадаю, що дуже рано йти в другій частині сезону.

- Якщо я кудись і перейду, то тільки в один з п"яти клубів, - додав Мирослав, але не уточнив, які команди він мав на увазі.

- Скажу одне: ці клуби базуються в Іспанії, Англії і Італії. Їхні пропозиції я готовий розглянути у будь-який момент, - поставив крапку Клозе.

В рамках німецької Бундесліги в 15 матчах Клозе забив 10 м"ячів. Відомо, що за Клозе пильно стежить італійський "Ювентус".

Зараз ви читаєте новину «Таємнича п"ятірка Клозе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути