середа, 14 березня 2012 18:29

"Таврія" підписала молодого футболіста збірної Італії

"Таврія" підписала молодого футболіста збірної Італії
Дмитро Селюк

Віце-президент "Таврії" Дмитро Селюк прокоментував матч сімферопольської команди у Львові і розповів про новий трансфер.

"Хотів би подякувати хлопцям за те, що вони змогли переломити хід гри, яка невдало складалася для нас, і завоювали важливі три очки. Хоча першим таймом я залишився незадоволений. Втім, на це були як суб'єктивні так і об'єктивні причини.

Зазначу, що "Карпати" дуже сильний колектив, який зможе надалі відібрати очки у всіх наших конкурентів", - заявив Селюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Селюк офіційно став віце-президентом "Таврії"

Також віце-президент кримського клубу зізнався, що підписав нового гравця, який приєднається до команди цього літа.

"Деякі засоби масової інформації розрекламували це як "трансферну бомбу". Але це не бомба, а нормальний добротний футболіст. Ми дійсно підписали гравця з європейського чемпіонату, але поки повідомити його ім'я я не можу. Грати за "Таврію" він зможе з 1 - го липня 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За два дні "Таврія" попрощалася з п'ятьма гравцями

Це молодий футболіст до 21 року, що починаючи з 16-ти років виступає за збірну Італії. Після Лукареллі, який грав у донецькому "Шахтарі", це другий представник цієї країни за всю історію українського футболу. Тим більше він виступає за збірну.

Я радий цьому контракту і сподіваюся, що цим трансфером ми будемо сприяти тому, щоб італійські гравці приходили в український чемпіонат. Звичайно, напевно, я розчарував частину своїх "доброзичливців" тим, що цей гравець не з Мальти або Люксембурга, але ще не вечір", - іронізує Селюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Таврії" змінився власник

Нагадаємо, в зимове міжсезоння в "Таврії" з'явилося відразу п'ять африканських гравців: захисники Моххамед Алію і Марко Не, півзахисник Аніс Буссаіді і нападники Фанендо Аді і Абдулвахід Афолабі.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" підписала молодого футболіста збірної Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути