понеділок, 05 березня 2012 18:11

"Динамо" безкоштовно позичить "Таврії" свій стадіон

"Динамо" безкоштовно позичить "Таврії" свій стадіон

Віце-президент "Таврії" Дмитро Селюк в інтерв'ю сайту tavriya.eu прокоментував події, пов'язані зі скасуванням матчу "Таврія" - "Металург":

"Незважаючи на форс-мажорні обставини, які передували поєдинку 21-го туру чемпіонату України між сімферопольською "Таврією" та донецьким "Металургом", я б хотів вибачитися перед уболівальниками "Таврії" і "Металурга", а також перед тренерським штабом та футболістам обох команд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч "Таврія" - "Металург" скасували

Нинішньої зими в Європі у зв'язку з поганими погодними умовами було перенесено чимало ігор в національних чемпіонатах. На жаль, "Таврія" теж постраждала від примх природи. Проте, в Європі не велися розмови про те, щоб зарахувати комусь технічну поразку. Стелив хтось плівку чи ні, матчі просто переносили на іншу дату. Вважаю, що так правильно було б вчинити і щодо нашої гри з "Металургом".

Прем'єр-ліга Україна на три тури скасувала тренування команд перед матчами у зв'язку з незадовільним станом полів. Це говорить про те, що по всій Україні є проблеми з газонами. А якщо взяти до уваги, що в Криму за останні тридцять років не було таких суворих погодних умов у вигляді рясного снігу і морозу, то зараховувати "Таврії" технічну поразку, вважаю, неправильно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" відірвалось від "Шахтаря": результати матчів 21-го туру

Проаналізувавши ситуацію, що склалася у всіх містах країни, побачили, що в матчах прем'єр-ліги задіяні всі стадіони, крім другого стадіонів донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" - РСК "Олімпійський" та ім. Лобановського. Керуючись спортивним принципом, ми провели переговори і отримали дозвіл "Динамо" надати стадіон ім. Лобановського на безкоштовній основі для перегравання матчу з "Металургом", - повідомив Селюк.

Нагадаємо, "Таврія" не підготувала газон стадіону "Локомотив" до матчу 21 туру прем'єр-ліги проти донецького "Металурга". У результаті головний арбітр скасував матч.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" безкоштовно позичить "Таврії" свій стадіон ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути