четвер, 08 листопада 2012 15:45

"Таврія" оскаржить рішення ФІФА про заборону на трансфери

"Таврія" оскаржить рішення ФІФА про заборону на трансфери
"Таврія" оскаржить рішення ФІФА у Спортивному арбітражному суді у Лозанні ФОТО: sctavriya.com

ФК "Таврія" збирається оскаржити рішення ФІФА у справі футболіста Абдулвахіда Афолабі, згідно з яким клуб зобов'язали виплатити грошову компенсацію гравцеві, а також наклали суворі санкції - заборону на реєстрацію футболістів протягом наступних двох трансферних періодів. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

"6 листопада Палата з вирішення суперечок ФІФА ухвалила рішення щодо так званої "справи Абдулвахіда Афолабі ". Позов футболіста до "Таврії" задоволено частково. З винесеним рішенням наш клуб не згоден і має намір оскаржити його у Спортивному арбітражному суді в Лозанні (Швейцарія) в апеляційному порядку протягом 21 дня з дня винесення рішення", - сказано у заяві клубу.

Нагадаємо, Афолабі покинув "Таврію" цього літа, скориставшись пунктом контракту, який дозволяв футболісту залишити клуб в будь-яке трансферне вікно без всякої компенсації. Керівництво сімферопольського клубу, тим не менше, направило в Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги заяву про те, що футболіст самовільно пішов з клубу.

У серпні Дисциплінарний комітет дискваліфікував Афолабі на шість місяців і оштрафував його на $ 540 000 на користь "Таврії" за самовільне відлучення від клубу і спробу безпідставного розірвання контракту в односторонньому порядку. Афолабі подав зустрічну заяву у ФІФА, яка скасувала рішення ДК ПЛ і зобов'язала вже "Таврію" протягом 30 днів виплатити грошову компенсацію футболістові.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" оскаржить рішення ФІФА про заборону на трансфери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути