субота, 16 червня 2012 16:20

Шведські фанати користувались жіночим туалетом
6

Фото: ФОТО: Богдана ЄВСЄЄВА

Близько першої ночі, після матчу Швеція-Англія, вболівальники пішки повертались з "Олімпійського" в центр міста. Шведи, як і після минулого матчу, коли програли українській збірній, йшли мовчки з опущеними головами. Українці підходили та співчували.

"Шведи гуд. Україна гуд", - підтримували фанів.

"Ноу. Україна гуд, шведиш бед", - відповідали. Потім пояснювали, що програли. Ми маємо три очки, а вони жодного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України обіграла Швецію завдяки дублю Шевченка

Навколо центру чергувало багато міліції. Їх автобуси були припарковані на розі Хрещатику та вул. Городецького, біля Бессарабської площі та метро Театральної. Після матчу міліціонери пішою ходою йшли разом із вболівальниками та чергували біля станції метро. Ще запасалися "пепсі-колою".

На вул. Богдана Хмельницького ми побачили міліціонера, який біг з упаковкою лимонаду. Швидко сховав напій в червоному "Ікарусі", потім знову побіг за "добавкою".

"Там за кутом на шару роздають. Біжіть собі візьміть", - радив один з правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Англії відправила Швецію додому

Шведські вболівальники заходили у фан-зону та відразу вишукувались в чергу до чоловічого туалету. Ті, хто не міг терпіти, заходили в жіночій.

"Тут леді", - дівчата робили круглі очі. Шведи робили вигляд, що не розуміють. В перегороджених кабінках, коли їхні голови стирчали над перегородками, перед всіма вибачались: "Соррі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я плакала після перемоги збірної України" - шведська вболівальниця

Потім йшли до намету із пивом. Чорнявий іноземець років 40-ка дістає з кишені пом'яті гроші. Ще більше стискає їх. Замовляє піцу та чотири келихи пива. Офіціант просить англійською 150 грн. Вболівальник хвилину дивиться на гроші, потім витягає найбільшу купюру - 100 гривень. Потім ще одну. Отримуючи здачу, так само жмакає в кулаці гроші, пхає в кишеню.

У натовпі вже видно англійських фанів. Вони радіють, охоче фотографуються з перехожими. Вигукують якісь гасла, але поводяться чемно. Теж співчувають шведам, потискають руки.

Зараз ви читаєте новину «Шведські фанати користувались жіночим туалетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути