четвер, 19 липня 2012 10:20

Суркіс розповів, скільки втратив на трансфері Алієва

Суркіс розповів, скільки втратив на трансфері Алієва
Улюбленець Сьоміна не вписався в плані наставника. Фото: reuters.com

Через Олександр Алієва київське "Динамо" втратило 8 млн євро

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс, повідомляє Обозреватель.

"Був час, коли Саша грав за другу команду і багато забивав. Але працював з основним складом Анатолій Дем'яненко і в упор його не бачив. Точно так же до цього до Алієва ставився Олексій Михайличенко. Не брав його в основу і Йожеф Сабо, який навіть зараз іноді пісочити гравця в ефірі і на сторінках газет. Візьміть статистику за час Олега Лужного в якості головного тренера - чи часто Саші доводилося виходити на поле в матчах першої команди?", - Зазначив Суркіс.

"Прийшов Сьомін - Алієв заграв. Пішов Сьомін - почалася істерія з приводу придбання гравця "Локомотивом". Тепер-то ми можемо про це говорити: від президента москвичів Миколи Наумова і від Сьоміна тільки й чув: "Алієв! Алієв! Алієв!" Мілевського ми, мовляв, теж хочемо, але спочатку - Алієва. Повернувся Сьомін в "Динамо" - почалася епопея з повернення Саші. Майже ультиматум висувався з боку Юрія Павловича", - додав президент" Динамо "(Київ).

"В результаті ми втратили на цьому трансфері 8 млн євро! Всі гроші, які повинні були надійти на наш рахунок за перехід Алієва в "Локомотив", довелося повернути. Саша при цьому повернувся до Києва з абсолютно іншим рівнем мотивації. В Москві він отримував, як ви розумієте, більшу зарплату, ніж у "Динамо" - на менші умови він би точно не пішов", - завив Суркіс.

Нагадаємо, Олександр Алієв перейшов до "Дніпра" на правах оренди до кінця року.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів, скільки втратив на трансфері Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути