середа, 28 грудня 2011 17:48

Суркіс пообіцяв покарати Хачеріді рекордним для "Динамо" штрафом

Суркіс пообіцяв покарати Хачеріді рекордним для "Динамо" штрафом

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що вилучений в останньому матчі ЛЄ проти "Маккабі" (3:3) захисник команди Євген Хачеріді заплатить рекордний штраф в історії клубу.

"Це буде рекордний штраф для "Динамо", - передає слова Суркіса кореспондент "Чемпионат.com". - Він повинен був сам оцінити ситуацію, яка склалася, і зробити якісь висновки для себе. Ми не перебуваємо в дитячому саду, де є старші і молодші групи. І якщо проштрафився - переводимо в молодшу групу.

Ми зустрінемося 10 січня, коли команда вийде з відпустки. Він поговорить зі старшим тренером. У професійних якостях Жені ми не сумніваємося, він хороший футболіст. А ось над характером треба працювати. Перш за все пам'ятати, що він грає в "Динамо" і знаходиться в колективі. Якщо він збирається переходити в бокс, то нехай про це скаже заздалегідь, і ми його готові відпустити. А якщо він футболіст, то повинен бути в колективі і дотримуватися нормальних правил поведінки", - сказав президент "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За виплачені Хачеріді штрафи ми могли б купити нового захисника" - Суркіс

Якщо він це все зрозуміє, то, крім жорстокого штрафу, ніяких інших санкцій ми на нього поширювати не плануємо. Це буде дуже великий штраф. Вважаю, що для київського "Динамо" він буде рекордний", - підкреслив він.

Нагадаємо, 14 грудня київське "Динамо" в домашньому матчі Ліги Європи не змогло обіграти вдома тель-авівського "Маккабі". Євген Хачеріді в другому таймі був вилучений з поля за неспортивну поведінку.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс пообіцяв покарати Хачеріді рекордним для "Динамо" штрафом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути