понеділок, 19 грудня 2011 15:00

"Я жодного разу не втрутився у роботу Сьоміна" - Суркіс

"Я жодного разу не втрутився у роботу Сьоміна" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про роботу з головним тренером Юрієм Сьоміним і перспективи команди.

"Сьомін працює при моїй повній підтримці. Ні у перший його прихід до нас, ні в нинішній я жодного разу не втрутився в його роботу. Намагаюся навіть рідше приїжджати на тренування. Не купив жодного гравця, не узгодивши кандидатуру з головним тренером.

Моє завдання - піднімати моральний дух команди, допомагаючи в цьому Сьоміну, щоб усі бачили, що я його підтримую, створювати фінансову мотивацію. Іноді потрібно футболістів підбадьорити, і ми це робимо за узгодженням з головним тренером.

Мені з Сьоміним працюється дуже комфортно перш за все тому, що він на рідкість порядна людина, у нього немає подвійних стандартів, він професіонал, а головне - серцем вболіває за результат.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Динамо" влаштувало драматичне прощання зі стадіоном Лобановського

Перспективи команди я оцінюю як хороші. Виріс цілий ряд власних молодих гравців - Ярмоленко, Гармаш, Алієв, Мілевський, Хачеріді, - які виходять на лідируючі позиції в команді. Це і молодий воротар Коваль, який дихає в спину Шовковському. Ми його придбали у 17-річному віці в Запоріжжі. Газзаєв пророкував йому кар'єру Акінфєєва.

У нас чотири вікові групи академкласів, які на постійній основі перебувають на базі - і живуть, і вчаться. Вперше такий клас створив відомий футболіст і тренер Павло Яковенко, з нього вийшли Мілевський, Алієв і ще кілька футболістів, які виступають тепер за інші команди. А якщо є хороша дитяча школа, то є і майбутнє у команди", - цитує "Спорт-Экспресс".

Нагадаємо, в останньому матчі року "Динамо" зіграло внічию з "Маккабі" (Тель-Авів) - 3:3.

Зараз ви читаєте новину «"Я жодного разу не втрутився у роботу Сьоміна" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути