вівторок, 27 грудня 2011 17:57

"Перспективу переходу в інший клуб не виключаю" - Хачеріді

"Перспективу переходу в інший клуб не виключаю" - Хачеріді

Захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді, який став антигероєм заключного матчу групового етапу Ліги Європи з "Маккабі", вибачився перед уболівальниками, відзначивши, що ситуація, яка склалася всередині колективу може призвести і до зміни клубу.

"Я припустився помилки, але виправити її, на жаль, вже не можу. А той епізод все обговорюється і обговорюється. Причому мене критикують і ображають люди, які навіть в команді не знаходяться. Вийшло, що в моїй особі знайшли крайнього всі - від тренера до президента.

Перспективу переходу в інший клуб не виключаю. Все можливо. Якщо знайдеться хороша команда, то, звичайно, треба щось вирішувати. Цим займається мій агент ... Може, щось і вийде. Всі хлопці мене так зараз засуджують, і тренери, і президент. Навіщо мене в такому випадку взагалі тримають у команді? Чесно кажучи, не знаю, чого чекати", - цитує гравця "Спорт-Экспресс в Украине".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хачеріді вчинив неадекватно" - Сьомін

"Я хотів би вибачитися перед уболівальниками за свій вчинок в останньому матчі "Динамо". Розумію, мої виправдання нічого не змінять, але для мене дуже важливо бути почутим людьми, які підтримують команду на трибунах в кожному матчі і в будь-яку погоду.

Я припустився помилки, після чого багато чого переосмислив і обіцяю не повторювати подібного надалі", - зазначив динамівець.

Зараз ви читаєте новину «"Перспективу переходу в інший клуб не виключаю" - Хачеріді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути