середа, 02 грудня 2009 09:18

Суркіс не зміг додзвонитися до Ахметова і написав йому листа

Суркіс не зміг додзвонитися до Ахметова і написав йому листа

У перший день зими президент Федерації футболу України Григорій Суркіс продовжив листування з президентом "Шахтаря" Рінатом Ахметовим.

"N2903

01.12.2009 р.

Президентові ФК Шахтар

Р.Л.Ахметову

Шановний Рінат Леонідович!

Як відомо, 27 листопада на зустрічі з журналістами у форматі "Футбольного прес-клубу" у відповідь на питання я висловив свою особисту думку про те, хто, на мій погляд, міг би очолити тренерський штаб національної збірної команди України.

Мої аргументи на користь тренера ФК Шахтар викликали бурхливу реакцію ЗМІ. Тема можливого запрошення пана Мірчі Луческу наставником головної команди країни стала найбільш обговорюваною серед футбольної громадськості.

Для того, щоб додати моїм словам статус офіційної позиції президента ФФУ і не стимулювати надалі розповсюдження чуток і домислів навколо даного питання, я спробував вчора зв"язатися з Вами по телефону. На жаль, Ваша приймальня не змогла надати мені такої можливості. В зв"язку з цим я готовий у зручний для Вас час обговорити мою ініціативу в деталях віч-на-віч.

Буду вдячливий за адекватну реакцію на мою пропозицію.

Президент Федерації футболу України

Григорій Суркіс".

Нагадаємо, Григорій Суркіс запропонував посаду наставника збірної головному тренеру донецького "Шахтаря" Мірчі Луческу. Передбачається, що Луческу поєднуватиме дві посади . Виконком ФФУ дозволить такий вид зайнятості румунському фахівцю.

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Суркіс не зміг додзвонитися до Ахметова і написав йому листа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути