вівторок, 01 грудня 2009 22:33

"Суркіс показав вболівальникам червону карточку" - Ахметов

"Суркіс показав вболівальникам червону карточку" - Ахметов

Сьогодні відбулися вибори президента української футбольної Прем"єр-ліги. Керівники клубів знову обрали на цю посаду Віталія Данілова. За нього проголосували 11 президентів команд.

Засідання тривало майже три години і проходило за зачиненими дверима. Клуби визнали легітимність Прем"єр-ліги і зобов"язалися виконати всі її умови.

Після засідання Рінат Ахметов відповів на питання журналістів, які стосувались не тільки виборів, а й резонансного "квиткового скандалу".

- Ціни на квитки встановлює ФФУ. До прийнятті рішення, ми сотню разів говорили. Нас не почули. Після прийняття рішення, Григорій Михайлович надає перевагу розмові по телефону у закритій кімнаті. Але тут зачіпають інтереси вболівальників. Я вважаю, що вони мають право знати, як вирішується це питання. Тому я за справедливість, прозорість і публічність.

Ми могли дзвонити до того як ФФУ прийняла рішення, а коли воно вже прийнято, то вболівальники мають знати. Григорій Михайлович образився або вважає, що якби я зателефонував, то питання було б вирішене за одну хвилину. Не я мав дзвонити Суркісу, а його совість. Це питання можна було вирішити за одну секунду.

У нас з Григорієм Михайловичем різна філософія. Він сказав, що вболівальники - це важливо, але це не визначальний фактор. Я вважаю, що футбол може обійтися без Ахметова і без Суркіса, але без вболівальників футболу я не уявляю. Його бути без вболівальників не може. За 4 мільйони 600 тисяч доларів Григорій Михайлович показав вболівальникам червону карточку і не пустив їх на стадіон у найбільш відповідальний день. А ЧС-2010 показав червону карточку Україні. Нас там не буде, - підсумував Ахметов.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Суркіс показав вболівальникам червону карточку" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути