неділя, 20 листопада 2011 14:17

Суперліга. "Кривбасбаскет" здобув другу перемогу в сезоні

Суперліга. "Кривбасбаскет" здобув другу перемогу в сезоні

Джеймс Флоренс та Елвін Сноу, здобувши рівно половину загальнокомандних очок на двох, принесли "Кривбасбаскету" другу перемогу в сезоні, цього разу над "Києвом" із рахунком 86-80.

"Київ", найактивнішим гравцем якого у стартові хвилини став Руслан Отверченко, спробував захопити ініціативу вже в дебюті поєдинку, тож до кінця першої чверті перевага гостей сягнула 13 очок. Однак Джеймс Флоренс, який, схоже, повністю акліматизувався в Кривому Розі, доклав максимум зусиль, щоб відіграти відставання ще до великої перерви. Й американському захисникові, який протягом двох перших чвертей відзначився 15 очками, це майже вдалося, адже на велику перерву команди пішли за рахунку 41-43 на користь "Києва".

І саме Джеймс Флоренс став ініціатором ривка в третій чверті, завдяки якому "Кривбасбаскет" вийшов уперед. Американця влучними кидками підтримали українські ветерани Віктор Кондратовець і Дмитро Корабльов, а ближче до фінальної сирени – співвітчизник Елвін Сноу. Захопивши ініціативу, господарі, навіть незважаючи на те, що догравали без пари "великих" Д'япа – Девіс, зуміли втримати переможну для себе різницю в рахунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Литва навчила мене грати в баскетбол"

Джеймс Флоренс завершив матч, маючи на своєму рахунку 22 очка, 8 передач і 4 підбирання, Елвін Сноу – 21 очко та 8 підбирань. Дабл-даблом відзначився Брайан Девіс: 15 очок + 11 підбирань. Крім того, ставши автором 7 блок-шотів, він ледь не повторив рекорд сезону, що належить Деніелу МакКлінтоку. На рахунку Далібора Д'япи 12 очок і 6 підбирань, Дмитра Корабльова – 11 очок.

Найрезультативнішим гравцем "Києва" став Владислав Подолян, який записав на свій рахунок 18 очок і 5 підбирань. Близьким до тріпл-даблу був Гарі Ервін – у його активі 17 очок, 9 передач і 9 підбирань. Вернон Гудрідж відзначився дабл-даблом: 17 очок + 10 підбирань + 5 блок-шотів. 11 очок столичній команді приніс Руслан Отверченко.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Кривбасбаскет" здобув другу перемогу в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути