субота, 29 вересня 2012 12:01

"Суддя допоміг "Шахтареві" перемогти "Дніпро" - Рамос

"Суддя допоміг "Шахтареві" перемогти "Дніпро" - Рамос
"Шахтар" - це найкраща команда, і не потрібно ніякої допомоги" - Рамос ФОТО: shakhtar.com

Рішення суддівської бригади на чолі з Сергієм Бойком допомогли "Шахтареві" перемогти "Дніпро" у матчі десятого туру чемпіонату України з футболу, заявив головний тренер дніпропетровців Хуанде Рамос.

Зустріч, що пройшла в п'ятницю в Донецьку, завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів. Півзахисник Руслан Ротань вже на 9-й хвилині вивів "Дніпро" вперед, а через десять хвилин хавбек "Шахтаря" Генріх Мхітарян відновив рівновагу. Переможний м'яч на 80-й хвилині провів Даріо Срна.

Господарі поля двічі в другому таймі за рахунку 1:1 не змогли реалізувати пенальті: Фернандіньо влучив у поперечину, а Луїс Адріано влучив у штангу. Через вилучення поле залишили захисник гостей Євген Чеберячко (60-а хвилина) та півзахисник господарів Тарас Степаненко (89).

"Суддівством я незадоволений. Перший гол у наші ворота - на першому місці. Мені кажуть, що там був офсайд. Крім того, думаю, абсолютно несправедливим було вилучення Чеберячко. Ну і звичайно розподіл карток був абсолютно нерівним, несправедливим. "Шахтар" - прекрасна команда. Що мене дивує: тут нормальне таке суддівство?

Виходить, що всі команди, які приїжджають сюди, повинні боротися і проти цієї обставини. "Шахтар" - це найкраща команда, і не потрібно ніякої допомоги. Але сьогодні ця допомога була", - наводить слова Рамоса офіційний сайт "Дніпра".

"Шахтар" продовжує впевнено лідирувати в чемпіонаті, маючи в своєму активі 30 очок. "Дніпро" залишився на 3-му рядку з 21 балом.

Зараз ви читаєте новину «"Суддя допоміг "Шахтареві" перемогти "Дніпро" - Рамос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути