субота, 13 січня 2007 15:17

Стойкан відновлюється, але поки грати не готовий

  Флавіус Стойкан
Флавіус Стойкан

Захисник донецького "Шахтаря" Флавіус Стойкан, 30 років, відновився після перенесеної 5 місяців тому операції меніска, але поки побоюється тренуватися на повну потужність, повідомляє Футбол.ua.

- Зараз я повністю відновився. Я пройшов дуже важкий етап, але вже почав тренування з "Шахтарем". Зараз нічого не болить, але поки тренуюся з побоюванням. Після 5 місяців відновлення і такої важкої травми я дещо побоююся. Лікарі запевняють, що все гаразд. Доктори в Болоньї припускали, що знадобиться 3 місяці на відновлення. Пройшло навіть більше і думаю все вже в порядку, але мені потрібно звикнути поступово до навантажень. Сподіваюся, що тепер буду здоровий і в майбутньому травми обійдуть мене стороною.

- Хочу повернутися до своєї форми і дуже хочу з клубом піднятися якомога вище в Кубку УЄФА і виграти чемпіонат. Якщо гратиму добре, можливо прийде запрошення і із збірної. Але спочатку я винен сам бути впевнений в собі, що можу грати в повну силу. Я не з тих, хто відповідає на запрошення тільки, щоб бути в збірній. У першій збірній потрібно віддаватися повністю, - додав Стойкан.

Зараз ви читаєте новину «Стойкан відновлюється, але поки грати не готовий ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути