Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 15:27

Став відомий суперник Федерера в півфіналі Australian Open

Став відомий суперник Федерера в півфіналі Australian Open

Сербський тенісист Новак Джокович вийшов у півфінал Australian Open, де зіграє зі швейцарцем Роджером Федерером. 25 січня в матчі 1/4 фіналу Джокович, що займає третє місце в світовому рейтингу, переміг шосту ракетку світу чеха Томаша Бердиха з рахунком 6:1, 7:6 (7:5), 6:1, повідомляє офіційний сайт турніру.

Матч Джокович - Бердих тривав менше двох з половиною годин. Сербу вдалося взяти подачу суперника п'ять разів, а чеху - всього один.

23-річний Джокович вигравав Відкритий чемпіонат Австралії в 2008 році, і ця перемога поки є для нього єдиною на турнірах "Великого шолома". У минулому році серб дійшов до 1/4 фіналу.

Друга пара півфіналістів у чоловічому одиночному розряді визначиться 26 січня за підсумками матчів Рафаель Надаль (Іспанія) - Давід Феррер (Іспанія) і Енді Мюррей (Великобританія) - Олександр Долгополов (Україна).

У жінок першу путівку у фінал оскаржать Каролін Возняцкі з Данії і китаянка Лі На.

26 січня в 1/4 фіналу Ангешка Радванська з Польщі зіграє з бельгійкою Кім Клійстерс, а росіянка Віра Звонарьова - з чешкою Петрою Квітовою.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Став відомий суперник Федерера в півфіналі Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути