Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 10:32

Australian Open. Возняцкі та Лі На стали першими півфіналістами жіночого турніру

Australian Open. Возняцкі та Лі На стали першими півфіналістами жіночого турніру

Перша ракетка світу датчанка Каролін Возняцкі (на фото) вийшла в півфінал Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу (Australian Open). У матчі 1/4 фіналу Возняцкі перемогла італійку Франческу Скьявоне. За вихід у фінал данська тенісистка побореться з Лі На з Китаю, яка в 1/4 фіналу вибила з боротьби німкеню Андреа Петкович.

Возняцкі перемогла Скьявоне з рахунком 3:6, 6:3, 6:3. У восьмому геймі третього сету італійка відіграла три матчболи на подачі суперниці, проте в наступному геймі дозволила Возняцкі зробити брейк.

Лі На в своєму матчі переграла Петкович з рахунком 6:2, 6:4. Ще два місця в півфіналі будуть розіграні 26 січня. У цей день росіянка Віра Звонарьова зустрінеться з чешкою Петрою Квітовою, а Кім Клійстерс з Бельгії зіграє з Агнешкою Радванською з Польщі.

Нагадаємо, першим півфіналістом в чоловічому одиночному розряді став швейцарець Роджер Федерер, який займає друге місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP). Федерер переміг свого співвітчизника Станісласа Ваврінку з рахунком 6:1, 6:3, 6:3.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Australian Open. Возняцкі та Лі На стали першими півфіналістами жіночого турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути