Ексклюзиви
неділя, 23 січня 2011 12:19

Кузнєцова і Ск'явоне зіграли найдовший матч в історії турнірів "Великого шолома"

Кузнєцова і Ск'явоне зіграли найдовший матч в історії турнірів "Великого шолома"

Росіянка Світлана Кузнєцова не змогла пробитися в 1 / 4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії. У матчі четвертого кола вона поступилася італійці Франчесці Ск'явоне у трьох сетах 4:6, 6:1, 14:16.

Як повідомляється на офіційному сайті Australian Open, матч тривав 4 години 44 хвилини. Він став найтривалішим в жіночому розряді турнірів "Великого шолома" за всю його історію. Третій сет зайняв близько трьох годин.

Найдовший матч в історії жіночого тенісу був зіграний в 1984 році на турнірі в Річмонді. Тоді американці Віккі Нельсон знадобилося 6 годин 31 хвилина, щоб обіграти свою співвітчизницю Джин Хепнер у двох сетах 6:4, 7:6 (13:11). У цьому матчі трапився рекордний за тривалістю розіграш одного очка - 29 хвилин. За цей час тенісистки обмінялися 643 ударами.

Найтриваліший матч в історії тенісу був зіграний в 2010 році на Вімблдоні. Американець Джон Існер за 11 годин 5 хвилин обіграв француза Ніколя Майю з рахунком 6:4, 3:6, 6:7 (7:9), 7:6 (7:3), 70:68.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Кузнєцова і Ск'явоне зіграли найдовший матч в історії турнірів "Великого шолома"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути