субота, 11 вересня 2021 08:51

Стали відомі фіналісти Відкритого чемпіонату США

Стали відомі фіналісти Відкритого чемпіонату США
Джокович зробив великий крок до здобуття Великого Шолому. Фото: Reuters

У Нью-Йорку (США) відбувся півфінальний матч престижного тенісного турніру US Open - 2021, в якому зійшлися перша ракетка світу 34-річний серб Новак Джокович і 24-річний представник Німеччини Олександр Звєрєв, який є четвертим номером рейтингу.

Зустріч завершилася перемогою Джоковича в п'яти сетах - 4:6, 6:2, 6:4, 4:6, 6:2. Тривалість матчу склала 3 години 35 хвилин.

На рахунку Джоковича 12 подач навиліт, 2 подвійні помилки і 6 з 9 (67%) реалізованих брейк-пойнтів, в той час, як у його опонента - 16 ейсів, 8 подвійних помилок і 3 з 12 (25%) успішних брейк-пойнтів .

Суперником Новака Джоковича по фіналу турніру стане 25-річний представник Росії Данило Медведєв, який обіграв у півфіналі канадця Фелікса Оже-Альяссіма (6:4, 7:5, 6:2).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна вперше за півтора року піднялася на четверту сходину світового рейтингу

Відкритий чемпіонат США (US Open) - 2021 відбувається з 30 серпня по 12 вересня в Нью-Йорку. Призовий фонд турніру становить $ 57,5 ​​млн, а чинним переможцем є австрієць Домінік Тім.

У разі успіху в фіналі Новак Джокович стане другим тенісистом в історії, який упродовж року виграє Великий Шолом - Відкриті чемпіонати Австралії, Франції, Великобританії та США.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі фіналісти Відкритого чемпіонату США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути