пʼятниця, 27 травня 2011 09:38

Стали відомі фіналісти чемпіонату НБА

Стали відомі фіналісти чемпіонату НБА

Клуб "Майамі Хіт"став другим фіналістом чемпіонату НБА. У півфіналі плей-офф "Майамі" обіграв переможця регулярного чемпіонату - клуб "Чикаго Буллс". У ніч з 26 на 27 травня в п'ятому матчі півфінальної серії "Майамі" здобув перемогу з рахунком 83:80. Серію проти "Чикаго" "Майамі" виграв з рахунком 4:1. Про це повідомляє офіційний сайт НБА.

У п'ятому матчі "Чикаго" вів з перевагою в 12 очок за три хвилини і 14 секунд до кінця четвертої чверті. Проте "Майамі" вдалося відігратися. "Хіт" вийшов вперед за півхвилини до закінчення гри, і переваги вже не упустив.

Найрезультативнішим гравцем матчу став форвард "Майамі" Леброн Джеймс. Він набрав 28 очок, зробив 11 підборів і шість результативних передач. Захисник "Чикаго" Деррік Роуз набрав 25 очок, зробив п'ять підборів і вісім передач.

У фіналі чемпіонату НБА "Майамі" зіграє з переможцем Західної конференції - клубом "Даллас Маверікс". Ця команда у півфіналі переграла "Оклахому-Сіті Тандер". Серія також тривала п'ять матчів.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі фіналісти чемпіонату НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути