пʼятниця, 25 лютого 2011 11:56

Американець очолить збірну України з баскетболу

Американець очолить збірну України з баскетболу

Президент Федерації баскетболу України Олександр Волков (на фото) успішно завершив переговори з американським наставником Майком Фрателло, який став новим головним тренером національної чоловічої збірної України. Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ.

Поки мова йде тільки про усну домовленість, але в найближчі дні буде підписано офіційний контракт з Фраттело. Мова не йде про багаторічний контракт, домовленості стосуються тільки найближчого чемпіонату Європи, який відбудеться в серпні-вересні 2011 року в Литві.

Вже наступного тижня Фрателло може прилетіти до Києва і розповісти про свої плани щодо підготовки збірної України до Євробаскету-2011. Помічники головного тренера будуть представлені на прес-конференції в Києві. Вже відомо, що це будуть українські та американські фахівці. Збірна під керівництвом нового головного тренера почне свої тренування на початку липня.

Майк Роберт Фрателло. Народився 24 лютого 1947 року. Тренував з 1980 по 1990 рік команду "Атланта Хоукс", з 1993 по 1999 рік - "Клівленд Кавальєрз", протягом 2004-2006 років - "Мемфіс Грізліс". У сезоні 1985-1986 у складі "Атланта Хоукс" був визнаний "Тренером року" в НБА.

Зараз ви читаєте новину «Американець очолить збірну України з баскетболу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути