Ексклюзиви
пʼятниця, 22 квітня 2011 10:53

Стадіон у Львові та "Олімпійський" збірна повинна "обкатати" в листопаді

Стадіон у Львові та "Олімпійський" збірна повинна "обкатати" в листопаді

Розклад товариських матчів національної збірної України з футболу на 2011 рік у рамках підготовки до домашнього Євро-2012 практично готове, виняток становить лише матч, запланований на 2 вересня, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

На цю дату суперник поки не визначений, але, за словами президента ФФУ Григорія Суркіса, зараз ведуться переговори з чемпіонами світу та Європи збірної Іспанії. Якщо ж з ними домовитися не вдасться, розглядається варіант з командою Уругваю.

Найближчий матч збірна Україна проведе в Києві 1 червня з командою Узбекистану. 6 червня на "Донбас Арені" відбудеться поєдинок із французами. 10 серпня харківський стадіон "Металіст" прийме гру Україна - Швеція. На дні, заплановані міжнародним календарем УЄФА у вересні та жовтні українці проведуть виїзні матчі проти Чехії і Болгарії. Крім того, 11 жовтня наші зіграють виїзний матч проти естонців.

Планується, що 11 листопада свій перший поєдинок візьме київський НСК "Олімпійський", а суперником нашої команди буде збірна Німеччини, якщо вона до того часу вирішить питання виходу на Євро-2012. 15-го листопада на новому львівському стадіоні українці повинні зіграти з командою Австрії.

Нагадаємо, Олег Блохін призначений головним тренером національної збірної України з футболу. Він буде готувати команду до виступу на домашньому чемпіонаті Європи 2012 року. За таке рішення в четвер проголосували 19 з 27 членів виконкому Федерації футболу України.

Зараз ви читаєте новину «Стадіон у Львові та "Олімпійський" збірна повинна "обкатати" в листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути