Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2008 20:46

Стадіон у Львові до Євро-2012 побудує австрійська компанія Alpine BAU GMBH

Переможцем конкурсу на будівництво стадіону у Львові для проведення матчів Євро-2012 року стала австрійська компанія Alpine BAU GMBH.

Про це повідомив сьогодні, 6 лютого, на прес-конференції перший заступник мера Львова Олег Синютка .

- Конкурсна комісія спільно з юридичним управлінням міськради і департаментом Євро-2012 підготувала пакет документів, який буде підписаний з переможцем конкурсу, - сказав Синютка.

У пакет документів входить генеральний договір про спільну діяльність з інвестором під час підготовки до Євро-2012, інвестиційний договір і договір на проектування стадіону.

За умовами конкурсу, компанія, що перемогла, повинна побудувати стадіон на 33 тисячі глядачів, паркінги не менше чим на 1200 місць, готель мінімум на 200 номерів і універсальну спортивну арену не менше чим на 7 тисяч місць.

Конкурс на будівництво стадіону був оголошений 4 грудня. До нього було допущено дві фірми - швейцарська Implenia Global Solutions і австрійська Alpine Bau Gmbh.

Чемпіонат Європи з футболу 2012 року пройде на Україні і в Польщі. На Україні містами, в яких пройдуть матчі, визначені Київ, Донецьк, Дніпропетровськ і Львів, Харків і Одеса знаходяться в резерві.

"Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Стадіон у Львові до Євро-2012 побудує австрійська компанія Alpine BAU GMBH». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути