пʼятниця, 04 березня 2011 12:15

"Справедливішою була б нічия" - Луческу про перемогу над "Севастополем"

"Справедливішою була б нічия" - Луческу про перемогу над "Севастополем"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що у вчорашньому матчі Прем'єр-ліги проти "Севастополя" справедливим був би нічийний результат.

"Три очки, які ми, напевно, не заслужили. Незважаючи на те, що ми більше атакували і створили моментів, справедливішою була б нічия. Вже дуже розслабленими ми вийшли на гру, а в деяких моментах господарі поля нас пробачили.

У свою чергу, "Севастополь" зіграв дуже дисципліновано в обороні і добре проводив контратаки. І вийшла така рівна гра: ми більше намагалися розвинути свої позиційні атаки, а вони намагалися грати на контратаках.

Напевно, їм не вистачило досвіду на останніх хвилинах матчу, суперник дуже глибоко засів у своєму штрафному майданчику, не зміг справитися з деякими нашими довгими передачами. Ще раз хотілося б відзначити дуже організовану гру севастопольців. Мабуть, вони дуже добре нас вивчили, закрили нам флангові зони. Кращим гравцем сьогоднішнього матчу в складах обох команд назвав би Дуляя.

Якщо "Севастополь" буде грати таким чином і далі, то у них є великі шанси залишитися у Прем'єр-лізі", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтар".

У той же час наставник "гірників" підкреслив, що напередодні гри з "Ромою" це дуже важливі три очки для команди.

"Було видно, що деякі гравці вже думали не про сьогоднішню гру, а про матч з італійцями. Тому я змінив їх. Будемо, сподіватися, що їхня гра у вівторок буде зовсім іншою.

"Рома", звичайно, не буде грати від оборони, як "Севастополь", не буде сідати на свою половину поля. Їм потрібно забивати, і вони, природно, будуть грати в атакуючий футбол, будуть розкриватися. Відповідно, і наша гра буде іншою. До того ж 8 березня буде зовсім інша мотивація.

У вівторок чекаємо дуже важку гру. Для них це буде матч, яким вони можуть врятувати сезон. Для нас же це - майбутнє, якого ми давно чекаємо і бажаємо", - сказав він.

Нагадаємо, матч "Севастополь" - "Шахтар" завершився вчора перемогою "гірників" з рахунком 1:0. Єдиний гол забив Луїс Адріано на 96-й хвилині гри. 4-6 березня відбудуться ще сім матчів 20-го туру.

Зараз ви читаєте новину «"Справедливішою була б нічия" - Луческу про перемогу над "Севастополем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути