Ексклюзиви
пʼятниця, 04 березня 2011 09:09

"Шахтар" вимучив перемогу в Севастополі

"Шахтар" вимучив перемогу в Севастополі

В Україні стартував футбольний сезон після зимової перерви. У першій грі в Севастополі зустрілися однойменний клуб і донецький "Шахтар".

Цю гру винесли на четвер, оскільки "Шахтареві" необхідно буде більше часу на підготовку до матчу з "Ромою", яка відбудеться у вівторок, 8 березня. У складі "Севастополя" на поле вийшли відразу кілька дебютантів - Веремко, Допілка, Ібраїмі і Гвініанідзе. Мірча Луческу не експериментував і в основі вийшли всі найсильніші, можна припустити, що ці ж гравці вийдуть і на поле в Лізі чемпіонів.

Перший гольовий момент стався на 10-й хвилині. Луїс Адріано опинився навпроти порожніх воріт, але вирішив спіжонити і вдарив п'ятою. Захисник м'яч вибив. З кожною хвилиною біля воріт "Севастополя" ставало все гарячіше, але постійно не вистачало зовсім небагато. Поступово захисники та півзахисники кримської командою звикли до цього і гострота стала спадати.

А під кінець першого тайму і зовсім перевагою заволоділи господарі, але їм банально не вистачило виконавської майстерності.

Відразу після перерви Луческу вирішив підсилити гру, випустивши на поле Віталія Віценця та Едуардо. Початок знову залишився за гірниками. Кілька небезпечних ударів було у виконанні Дугласа Кости. А ось на 65-й хвилині Ференчак вивалився на ворота Андрія П'ятова, але як здалося сам злякався своєї прудкості і бездарно запоров вихід сам на сам.

Кращий момент у другому таймі у "Шахтаря" трапився на 80-й хвилині. Генріх Мхітарян у дотик переправляв м'яч після прострілу з лівого флангу, але м'яч по-зрадницьки розминувся з воротами. Відразу з цим моментом розпочався фінальний штурм воріт Веремка. І "Шахтареві" вдалося зламати суперника на останній секунді - відзначився Луїс Адріано. У підсумку мінімальна перемога лідера чемпіонату.

"Севастополь" - "Шахтар" - 0:1

Гол: Луїс Адріано, 90 +5

"Севастополь": 16.Веремко - 4.Дуляй, 5.Шевелюхін, 10.Жабокрицький, 17.Левандовскі, 18.Ференчак (к), 20.Ібраїмі (Скоба, 59), 22.Допілка, 30.Болохан (Воронін, 62), 55.Агахова, 77.Гвініанідзе

"Шахтар": 30.П 'ятов - 33.Срна (к), 44.Ракицький, 27.Чигринський, 26.Рац, 15.Степаненко, 22.Мхітарян, 8.Жадсон (11.Едуардо, 46), 10.Вілліан ( Віценець, 46), 20.Коста (Тейшейра, 74), 9.Адріано

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" вимучив перемогу в Севастополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути