Ексклюзиви
середа, 02 березня 2011 16:29

Чигринський може повернутися в Іспанію

Чигринський може повернутися в Іспанію

Онлайн-видання fichajes.net повідомляє про інтерес іспанських клубів до двох футболістів донецького "Шахтаря". Так, мадридський "Атлетико" поставив перед собою завдання підписати влітку надійного центрального захисника.

Впевнений виступ у Лізі чемпіонів "Шахтаря", а конкретно - "гірника" Дмитра Чигринського звернуло на себе увагу керівництва "Атлетико", так що вони тепер серйозно думають над тим, щоб запросити українця у свої ряди. Вартість переходу оцінюється в 20 мільйонів євро.

Нагадаємо, Дмитро вже грав в Іспанії. 31 серпня 2009 Чигринський пройшов медогляд і перейшов у каталонську "Барселону" за 25 мільйонів євро. Цей трансфер став найбільшим в історії українського футболу.

12 вересня 2009 футболіст дебютував у новому клубі в матчі чемпіонату Іспанії проти "Хетафе".

У дебютному сезоні молодого Чигринського акуратно підпускали до основи "Барселони", у вирішальних матчах віддаючи перевагу зіграный парі центральних захисників - Пуйоль - Піке. У чемпіонаті Іспанії футболіст провів за "Барселону" 12 матчів, з них 10 - в основному складі.

У липні 2010 року змінилося керівництво "Барселони" - свої повноваження склав Жоан Лапорта, передавши президентське крісло Сандро Росселю, а разом з ним і певні фінансові труднощі. Одним з рішень проблеми нове керівництво "Барселони" порахувало продаж Чигринського в "Шахтар" за 15 мільйонів євро.

У той же час "Севілья", яка влітку втратить своїх форвардів Луїса Фабіано і Негредо, також приступає до пошуку гідної заміни. Одна з пріоритетних кандидатур - форвард "Шахтаря" Едуардо да Сілва.

Зараз ви читаєте новину «Чигринський може повернутися в Іспанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути