Ексклюзиви
середа, 02 березня 2011 00:22

"Ромі" бракує концентрації та фізичної готовності

Італійська "Рома" у поєдинку 27-го туру приймала "Парму". Це був другий матч опонента "Шахтаря" під керівництвом нового головного тренера — 36-річного Вінченцо Монтелли. Дебютував він тиждень тому, перемігши на виїзді "Болонью" — 1:0.

Перший тайм поєдинку проти "Парми" команда Монтелли виграла — 2:0.

Але після перерви "Рома" перестала грати. Розладналися дії на середині поля. Причина — травма одного з ключових півзахисників Давида Пісарро. Гості відігралися завдяки двом влучним ударам бразильського форварда Амаурі.

Після матчу Монтелла поскаржився на втрату концентрації:

— До 75-ї хвилини ми не давали їм жодного разу пробити по воротах. Потім настало затьмарення. Проблеми не у тактиці чи доборі виконавців, а в ментальності та фізичній готовності.

Монтелла змінив основного воротаря команди — тепер ним став Алешандре Доні, а Жуліо Сержіо сів у запас. Захист залишився у такому ж складі. Зате іншою стала тактична схема: Монтелла грає 1-4-2-3-1. Пояснює, що вона найкраще підходить для одночасного перебування на полі Де Россі та Пісарро. Обидва мають зіграти в Донецьку: Де Россі уник дискваліфікації за удар Чигринського у першому матчі, а травма Пісарро виявилася несерйозною.

Матч "Шахтар"—"Рома" відбудеться 8 березня (21.45, ТБ, ТРК "Україна"). До цього 4 березня "Рома" проведе поєдинок чемпіонату в Лечче (21.45, ТБ, "Спорт-1"). Проти "Лечче" не зіграє Тотті — дискваліфікація. Тому немає сумніву: якщо буде здоровий, він вийде з перших хвилин на донецьку гру.

Зараз ви читаєте новину «"Ромі" бракує концентрації та фізичної готовності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути