неділя, 05 вересня 2021 08:18

"Спасибі хлопцям за такий футбол": реакція соцмереж на матч Україна - Франція

"Спасибі хлопцям за такий футбол": реакція соцмереж на матч Україна - Франція
Олександр Петраков працює в системі молодіжних збірних України. Фото: УАФ

У матчі п'ятого туру відбору до Кубка світу збірна України зіграла в нічию із Францією - 1:1.

Gazeta.ua зібрала реакцію соцмереж на гру команди Олександра Петракова.

Колишній гравець збірної України Максим Калініченко вважає, що українцям пішла на користь відсутність дискваліфікованого Олександра Зінченка.

"Хороша гра від України, але знову тільки нічия. Без Зіни гра стала більш вертикальної і мені це сподобалося. Ярмола розумниця, б'ється як лев. Зі Степаненком стало спокійніше в центрі. Чекаю три перемоги і таку ж мертву Франції далі. Всі молодці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна не змогла перемогти Францію

Журналіст телеканалу "Київ" Руслан Свірін вважає, що Україна могла замахнутися на перемогу.

"1:1 з Францією. Найпоширеніший рахунок українців у цьому відборі. Зважаючи на клас суперника - чудовий результат. Чи могли замахнутися на перемогу? Так вони і замахнулися. Але переможного рахунку не втримали, бо суперник теж грати вміє. Дарма хіба чемпіон світу чинний? Отже - молодці хлопці."

Інший колишній гравець збірної Євген Левченко залишився задоволеним результатом.

"Чудова гра. 1:1 проти Франції. Це зовсім інша збірна України. Тактично дуже грамотно, структура і організація, дисципліна і компактність. Спасибі хлопцям за такий футбол!".

Відсутність Зінченка пішла на користь збірній України

Заступник головного редактора журналу "Футбол" та коментатор Андрій Шахов вважає, що Україна буде боротися за друге місце.

"Хороший результат, хороша, петраковська гра. Дуже сильний перший тайм, в якому Францію видно не було. З такою грою є всі шанси на друге місце".

Футбольний експерт Всеволод Кевлич відмічає слабку гру збірної Франції.

"Матч непоганий. Франція, безумовно, не на піку. Швидше, в піке. Якось блякло. Наші навчилися не ніяковіти. Непогано притримували м'яч. Місцями вдало комбінували. Але було видно, що не дуже розуміли як увійти в штрафну. Спільних маневрів на створення простору в чужій штрафній поки не помітно. Фарт сьогодні був наш".

Після п'яти турів лідером групи є збірна Франції, яка має у своєму активі дев'ять очок. Україна та Фінляндія мають по п'ять очок, але у фінів на дві гри менше.

8 вересня команда Петракова зіграє товариський матч проти Чехії. 9 жовтня національна команда зіграє у гостях проти Фінляндії в матчі шостого туру відбору Кубка світу.

Зараз ви читаєте новину «"Спасибі хлопцям за такий футбол": реакція соцмереж на матч Україна - Франція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути