неділя, 05 вересня 2021 00:56

Петраков прокоментував нічию з Францією

Петраков прокоментував нічию з Францією
Фото: dynamo.kiev.ua

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Олександр Петраков у ефірі каналу "Футбол1" поділився своїми емоціями після нічиєї із Францією.

Зустріч завершилася з рахунком 1:1. Шапаренко вивів Україну вперед, але на початку другого тайму Марсьяль відновив паритет.

"Хочу подякувати хлопцям за цю гру та нічию. У нас шанси ще є. Ми у грі.

Після Казахстану я подякував гравцям. Ми провели зібрання, поговорили, сказав Караваєву, щоби не переживав, треба рухатись далі. Сказав хлопцям, що там помилився не тільки Караваєв, а дали подати, Забарний програв головою і Караваєв не відскочив - ланцюг помилок.

Я ніколи не планую нічого говорити особливого перед грою, це все спонтанно. Що є, то є, від душі. А які слова? Все залишається хлопцям. Значить, все вийшло.

Вони мене прийняли. Я дуже сильно переживав, чесно скажу: досвідчені хлопці, і вони мені відверто допомогли. Ярмоленко, Пятов - я до них звертаюся за порадою, і вони мені допомогли. Я їм відверто вдячний.

Я дуже хотів би подякувати Андрію Шевченку та його штабу за все, що вони зробили за п'ять років. Вони дуже допомогли хлопцям і мені. Від доброго не треба відходити.

Хлопці не грали за такою схемою. Вони грали 5-3-2. Вони 5-4-1 не грали жодного разу. Я дякую своїм помічникам: вони допомагали дуже. Ми робили тактичне заняття, сьогодні об 11-й було тренування: 40 хвилин ми робили стандарти вихід з оборони.

Що говорив Сікану перед виходом? Не проси м'яч в недодачу, французи вже бігти не можуть. Рому Яремчука вже теж просив про це.

Грати на Кубку світу- це моя мрія. Я вже грав на двох чемпіонатах світу молодіжних. Мені не цікаво, якщо я туди не потраплю. Там класно. Там же жити хочеться! - сказав Петраков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція врятувала нічию в матчі з Україною

У паралельному матчі в групі збірна Фінляндії обіграла Казахстан – 1:0 і залишилася на другому місці. Наступний тур в групі збірна України пропускає. Франція вдома прийматиме Фінляндію, а Боснія і Герцеговина – Казахстан.

Зараз ви читаєте новину «Петраков прокоментував нічию з Францією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути