неділя, 05 вересня 2021 00:10

Чому Україна не змогла перемогти Францію

Чому Україна не змогла перемогти Францію
Микола Шапаренко забив перший гол за збірну України. Фото: Footboom

У матчі п'ятого туру відбору до Кубка світу збірна України зіграла в нічию із Францією -1:1.

Що потрібно знати про матч на НСК "Олімпійський"?

Знекровлена Франція. Дідьє Дешам не міг розраховувати на Мбаппе, Канте, Жиру, Кунде. Крім того, Бензема та Варан залишилися в запасі.

Зміни від Петракова. Зінченко не міг грати через перебір карток. Наставник українців провів чотири заміни у порівнянні з попереднім матчем проти Казахстану. Караваєв - невдаха гри в Нур-Султан - не потрапив до заявки на матч.

Україна почала втрачати сили в середині другого тайму

Гра без воріт. Французи володіли територіальною перевагою, українці грали другим номером. Обидві команди створили мінімум моментів біля воріт суперників.

Пізні заміни. Збірна України почала втрачати сили в середині другого тайму. Петраков почав випускати нових гравців під кінець матчу. Можливості проявити себе в них не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Малиновський втратив місце в стартовому складі збірної України

Петраков переграв Дешама. Події не полі відбувалися так, як цього хотіла збірна України. Франція розігрувала довго м'яч, але не мала ніяких дивідендів. Українці надійно оборонялися та намагалися використати стандарти та контратаки. Для перемоги не вистачило талану та досвіду тренеру.

Нічия влаштувала обидві команди. Українцям вдалося набрати очки у матчі із фаворитом групи, а Франції не підпустити найближчого переслідувача.

Після п'яти турів лідером групи є збірна Франції, яка має у своєму активі дев'ять очок. Україна та Фінляндія мають по п'ять очок, але у фінів на дві гри менше.

8 вересня команда Петракова зіграє товариський матч проти Чехії. 9 жовтня національна команда зіграє у гостях проти Фінляндії в матчі шостого туру відбору Кубка світу.

Зараз ви читаєте новину «Чому Україна не змогла перемогти Францію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути