четвер, 24 жовтня 2013 13:29

Шовковський не пам'ятає поразки від "Туна"

Футболісти київського "Динамо" Олександр Шовковський та Олег Гусєв єдині у складі команди, хто грав проти "Туна" у 2005-му році. Але гравці воліють не згадувати про цю сторінку історії клубу.

"Чесно скажу. Я вже нічого не пам'ятаю, - зізнався капітан "Динамо" журналістам перед тренуванням. - З того часу багато води спливло. Обличчям потрібно стояти не до минулого, а дивитися вперед у майбутнє.

Згоден з вами — два матчі проти "Туна" ключові для нас. У нас робоча атмосфера. Ми всі розуміємо, в якій ситуації опинилися. Від наступних поєдинків багато залежатиме у боротьбі за вихід з групи.

Не коректно обговорювати суперника у пресі. Скажу, що нам протистоятиме організована і дисциплінована команда. Загалом всі швейцарські команди показують цікаву гру. Національна збірна Швейцарії грає досить впевнено. Простої гри не буде. Це точно."

У матчі чемпіонату проти "Арсенала" Шовковського замінили через ушкодження. До поєдинку з "Туном" голкіпер займається без обмежень.

"Я працюю зі всіма, а головний тренер вирішить, хто гратиме", - зазначив Олександр.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Тун" розпочнеться сьогодні о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «Шовковський не пам'ятає поразки від "Туна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути