пʼятниця, 06 вересня 2013 15:46

Швейцарський "Тюн" зіграє з "Динамо" на штучному покритті

Швейцарський "Тюн" зіграє з "Динамо" на штучному покритті
Арена Тун. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Офіційний сайт швейцарського ФК "Тун", який є суперником київського "Динамо" у груповому раунді Ліги Європи, повідомив, що всіх своїх суперників по євротурніру цей клуб прийме на своєму домашньому стадіоні "Арена Тун". Сама арена вміщає 10,000 глядачів.

Зазначимо, що на арені укладено штучне покриття. Відкриття споруди відбулося 9 липня 2011 і завершилося товариським матчем між клубами "Тун" і "Кельн". У матчі була зафіксована нічия 2:2.

Окрім спортивних подій, арена активно використовується як головний концертний майданчик міста. Колоритності їй додає чудовий вид на Альпійські гори, який відкривається з трибуни стадіону. Крім цього, до складу арени входить великий торговий центр.

Нагадаємо, що 3 серпня 2005 ФК "Тун" приймав київське "Динамо" в рамках матчу-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів на стадіоні "Стад де Свісс Ванкдорф" в Берні.

Зараз ви читаєте новину «Швейцарський "Тюн" зіграє з "Динамо" на штучному покритті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути