четвер, 05 вересня 2013 13:38

Подивитися матчі "Динамо" в Лізі Європи можна буде за 50 грн

Подивитися матчі "Динамо" в Лізі Європи можна буде за 50 грн

У п'ятницю, 6 -го вересня, з 11 години ранку розпочинається продаж квитків на матчі "Динамо" в груповому турнірі Ліги Європи УЄФА сезону 2013/14 рр., повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

Квитки можна буде купити відразу на три матчі групового турніру - з бельгійським "Генком" (19 вересня), швейцарським "Туном" (24 жовтня) і австрійським "Рапідом" (12 грудня).

Вартість квитків на один матч становить 50, 70, 90, 100 і 150 гривень в сектори категорії Public, 350 і 400 гривень - в сектори категорії Business (з фуршетом у лаунж - зонах). Обмежень кількості купованих квитків немає.

Для власників абонементів на домашні матчі "Динамо" сезону 2013/14 рр. будуть бронюватися квитки у відповідності з сезонним абонементом. Бронь на ці квитки зніматиметься за сім днів до кожного з матчів - відповідно, на матч з "Генк" (19 вересня) квитки, які не встигнуть викупити власники абонементів, надійдуть у вільний продаж 12-го вересня. Відзначаємо, що власники абонементів можуть придбати квиток не тільки на своє місце, а й кілька інших, що не закріплені за іншими власниками абонементів.

Купити квитки онлайн на матчі групового турніру Ліги Європи також можна буде і на офіційному квитковому порталі НСК "Олімпійський".

Придбати квитки можна в касах стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського (вул. Грушевського, 3) і в касах, розташованих на Троїцькій площі (біля метро "Олімпійська"). Власники абонементів свої квитки можуть викупити в касі № 1 на Троїцькій площі. Час роботи кас - з 10 до 19 години, без перерви та вихідних.

Зараз ви читаєте новину «Подивитися матчі "Динамо" в Лізі Європи можна буде за 50 грн ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути