понеділок, 21 листопада 2016 13:59

Співвітчизник Луческу судитиме київське "Динамо"

Співвітчизник Луческу судитиме київське "Динамо"
Овідіу Хацеган. Фото: zn.ua

УЄФА назвав імена арбітрів, які працюватимуть на матчі 5-го туру Ліги чемпіонів між "Наполі" та "Динамо".

Обслуговуватиме матч бригада арбітрів із Румунії на чолі з Овідіу Хацеганом. Асистентами рефері будуть Октавіан Шовер і Себастьян Георге, функції арбітрів за воротами виконають Раду Петреску і Себастьян Колцеску.

Хацеган двічі судив матчі "Динамо" в єврокубках. Минулого сезону румун обслуговував поєдинок плей-оф Ліги чемпіонів між "Манчестер Сіті" - "Динамо" (0:0), а в сезоні 2011-2012 років - поєдинок групового етапу Ліги Європи "Динамо" - "Сток Сіті" (1:1).

Крім того, Хацеган працював ще на трьох матчах за участі "Шахтаря" і на одній грі "Металіста". Всі поєдинки завершилися перемогами українських клубів.

За дипломною спеціальністю Хацеган - лікар. 2013 року в матчі групового турніру Ліги чемпіонів "ЦСКА" - "Манчестер Сіті" на "Арені Химки" рефері опинився в центрі скандалу. Гравець англійської команди, івуарієць Яя Туре звернув увагу арбітра на звуки з трибун, що нагадували мавпячі крики. І зажадав зупинити матч. Рефері відмовився це робити, чим викликав обурення Туре, а також шквал критики в англійській пресі наступного дня. За особистим розпорядженням тодішнього президента УЄФА Мішеля Платіні, провели внутрішнє розслідування. За його результатами румуна повністю виправдали, оскільки він діяв згідно з інструкцією.

Після чотирьох турів "Динамо" здобуло 1 очко, в "Наполі" - 7 очок. У матчі першого кола італійський клуб у Києві здобув перемогу з рахунком 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ребров тренував найкраще "Динамо" в ХХІ столітті" - Шахов

Зараз ви читаєте новину «Співвітчизник Луческу судитиме київське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути