пʼятниця, 11 березня 2016 16:45

Матч "Манчестер Сіті" - "Динамо" розсудить фартовий для України румун

Матч "Манчестер Сіті" - "Динамо" розсудить фартовий для України румун
Овідіу Хацеган. Фото: obiectivbr.ro

На матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" - "Динамо" буде працювати румунська бригада арбітрів на чолі з Овідіу Хацеганом.

Його помічниками стануть Октавіан Шоврім, Себастіан Георге, Раду Гінхулеац, Олександру Тудор. Четвертий арбітр - Себастіан Колтеск.

Овідіу Хацеган - 36-річний арбітр першої категорії, який статус ФІФА отримав в 2011 році. Він досить фартовий арбітр для українського футболу - з семи матчів наші команди і збірна виграла шість і раз при ньому "Динамо" зіграло внічию.

У 2011 році "Карпати" на виїзді обіграли "Сент-Патрікс" 3:1, "Динамо" вдома зіграло внічию з "Сток Сіті" 1:1, "Шахтар" на Кіпрі обіграв АПОЕЛ 2:0; в 2012 році "Металіст" на виееде обіграв "Олімпіакос" 2:1; в 2013 році "Шахтар" на виїзді виявився сильнішим за "Реал Сосьедат" 2:0. У поточному сезоні Хацеган обслуговував матчі України проти Македонії (2:0), а також "Шахтаря" з Мальме (4:0).

Нагадаємо, "Динамо" програло "Манчестер Сіті" з рахунком 1:3 у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Гра у відповідь відбудеться 15 березня в Манчестері.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Манчестер Сіті" - "Динамо" розсудить фартовий для України румун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути