понеділок, 20 грудня 2010 17:54

Сьоміну запропонували суміщати роботу в "Динамо" і збірній України - ЗМІ

Сьоміну запропонували суміщати роботу в "Динамо" і збірній України - ЗМІ

Слідом за пропозицією очолити київське "Динамо" Юрій Сьомін отримав ще одне - цього разу від Федерації футболу України - стати тренером національної збірної України.

У самій ФФУ не стали заперечувати що кандидатура Сьоміна дійсно розглядається, проте остаточне рішення буде прийматися на виконкомі федерації в перших числах січня, повідомляє Life Sports.

"Скажемо відразу, що наша збірна зацікавлена, щоб її очолив авторитетний і грамотний фахівець. Однак до прийняття конкретних рішень справа ще не дійшла, і можливі кандидати, у тому числі і Юрій Павлович Сьомін, поки обговорюються на рівні експертів. Остаточне рішення прийматиме виконком федерації", - розповів співробітник Федерації футболу України.

За інформацією Life Sports Сьоміну запропонували укласти дворічний контракт з правом продовження ще на два роки у разі успішного виступу на Євро-2012. Ініціатором тренерської перестановки на посту головного тренера команди став президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, якому порадив пильніше придивитися до Сьоміна його брат, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс.

Відзначимо, що президент "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив інформацію про переговори з Юрієм Сьоміним, який вже на цьому тижні може очолити киян.

Нагадаємо, що раніше головним претендентом на пост тренера збірної України називали Марчело Ліппі. Він може приступити до виконання своїх обов'язків у червні наступного року.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Сьоміну запропонували суміщати роботу в "Динамо" і збірній України - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути