понеділок, 20 грудня 2010 13:41

Ребров займе місце Лужного - ЗМІ

Ребров займе місце Лужного - ЗМІ

Протягом поточного тижня повинна, нарешті, наступити ясність, хто ж стане новим головним тренером київського "Динамо". Втім, за інформацією цілого ряду українських і російських ЗМІ, це питання вже фактично вирішене: "біло-блакитних" вдруге у своїй тренерській кар'єрі очолить колишній наставник московського "Локомотива" Юрій Сьомін.

А ось як складеться подальша доля поки що виконуючого обов'язки головного тренера "Динамо" Олега Лужного, все ще не ясно. Не виключено, що колишній динамівський захисник залишить клуб і почне самостійну тренерську кар'єру.

На користь такого розвитку ситуації говорить інформація, що надійшла в розпорядження редакції www.dynamo.kiev.ua про те, що майже вирішене питання про посилення тренерського штабу киян в особі одного з тренерів "Динамо-2", колишнього форварда "біло-блакитних" Сергія Реброва.

Також додамо, що "Динамо-2" вже точно очолить Андрій Гусін, який останнім часом працював у тренерському штабі махачкалинської "Анжі". Минулого тижня молодий спеціаліст побував у Києві. Андрій узгодив останні технічні деталі щодо своєї співпраці з "біло-блакитними" і вже приступив до попереднього формування свого тренерського штабу (відомо, що Гусіну буде допомагати ще один екс-динамівець, який раніше ніколи не працював у структурі клубу в якості тренера).

Одночасно з цим Гусіну доведеться офіційно залагодити розірвання контракту з "Анжі", але труднощів тут виникнути не повинно: усна домовленість про те, що фахівець і клуб розлучаться полюбовно, була досягнута ще до візиту Гусіна до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Ребров займе місце Лужного - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути