субота, 18 червня 2011 13:05

Сьомін взяв в Австрію Корреа та Аді

Сьомін взяв в Австрію Корреа та Аді

Сьогодні, 18 червня, делегація "Динамо" вилетіла до Австрії, де проведе літній навчально-тренувальний збір. Під керівництвом Юрія Сьоміна команда буде тренуватися в передмісті Інсбрука протягом двох тижнів - з 18-го червня по 2-е липня.

В Австрію вилетіли 13 футболістів.

Воротарі: Шовковський, Богуш, Коваль.

Захисники: Даніло Сілва, Діакате, Алмейда.

Півзахисники: Алієв, Калитвинцев, Рибалка, Нінкович, Корреа, Бертольо.

Нападаючий: Аді.

Значна група гравців, на початку червня захищатиме кольори своїх збірних в офіційних і товариських матчах, а саме вісім осіб, прибудуть у розташування "Динамо" трохи пізніше. Тиждень відпочинку після останнього матчу на чемпіонаті Європи отримають і представники команди в молодіжній збірній, після чого також прибудуть до Австрії.

Звертає на себе увагу присутність у числі основної групи нігерійця Фанендо Аді, який останнім часом виступав у складі донецького "Металурга". Від того, як нападник проявить себе на зборах, буде залежати його подальша співпраця з "Динамо".

Делегація "Динамо" розміститься в добре знайомому готелі "Interalpen", в якому "біло-сині" зупиняються під час літніх зборів протягом останніх шести років. В Австрії підопічних Юрія Сьоміна чекає чотири спаринги: 21 червня з віце-чемпіоном Словаччини, "Сеницею", 24 червня з представником другої німецької бундесліги, "Алеманією" з Аахена, 28 червня - з "Манісаспором", який представляє вищу лігу чемпіонату Туреччини. Ще один суперник, на 1 липня, стане відомий пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін взяв в Австрію Корреа та Аді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути