субота, 18 червня 2011 10:50

"Динамо" зробило пропозицію гравцеві "Тоттенхема"

"Динамо" зробило пропозицію гравцеві "Тоттенхема"

Півзахисник "Тоттенхема" Ніко Кранчар, який зайнятий пошуком нового клубу, отримав пропозицію про перехід у київське "Динамо".

"Це правда, що київське "Динамо" звернулося до мого агента Еміля Жгуру. Український клуб відразу сформулював конкретну пропозицію, але поки угоди про перехід немає", - цитує Кранчара Vecernji List.

Раніше Кранчар заявив, що розглядатиме варіанти працевлаштування в іншому клубі, якщо не почне грати регулярніше наприкінці чемпіонату Англії з футболу, інформує АП.

Кранчар не має постійного місця в основному складі "Тоттенхема", і ця обставина не влаштовує футболіста. Раніше ЗМІ повідомляли про те, що в послугах 26-річного хавбека зацікавлений московський "Спартак", хоча червоно-білі назвали ці відомості чутками, які не мають під собою підстав.

"Я спробую знайти клуб, в якому зможу грати регулярно. Будь-який футболіст цього хоче", - зауважив Кранчар після товариського матчу збірних Франції та Хорватії (0:0), додавши, що це залежить від того, кому він потрібен, "якщо взагалі комусь потрібний".

Кранчар має подвійне, хорватське і австрійське, громадянство.

Ніко - син колишнього футболіста і тренера хорватської збірної в 2004-2006 роках Златко Кранчара. Він провів частину свого дитинства у Відні, поки батько грав за віденський "Рапід" (до 1991). У 17 років Ніко став наймолодшим капітаном в історії загребського "Динамо", проте взимку 2005 року перейшов до табору головного суперника "Динамо" - "Хайдука" зі Спліта за рекордну для Хорватії суму в 1,5 мільйонів євро.

У сезоні 2006/07 Ніко підписав чотирирічний контракт з англійським клубом "Портсмут".

В останній день літніх трансферів, 1 вересня 2009 року, Ніко Кранчар перейшов з "Портсмута" в "Тоттенхем Хотспур". Сума угоди між клубами склала 2,5 мільйона фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зробило пропозицію гравцеві "Тоттенхема"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути