Ексклюзиви
пʼятниця, 17 червня 2011 16:26

"Динамо" бере на збори двох нігерійців

"Динамо" бере на збори двох нігерійців

18 червня київське "Динамо" летить на навчально-тренувальні збори до Австрії. Літак з віце-чемпіонами України на борту відправиться з Борисполя в 8 ранку, а вже через кілька годин приземлиться на австрійській землі.

На збори з киянами відправляється два потенційні новачки. Один з них вже добре відомий громадськості за повідомленнями в пресі за останні кілька днів - це форвард "Сошо" Браун Ідейе (на фото). Контракт з ним не підписаний, можливо, це станеться вже на зборах або після них.

А другим потенційним новачком, який летить на збори з командою, став захисник донецького "Металурга" Аделей Айоделе, який провів у минулому сезоні 26 матчів за донеччан у чемпіонаті України. Нагадаємо, що раніше Айоделе сватали в київський "Арсенал".

22-річного нігерійця Юрію Сьоміну порекомендував відомий футбольний агент Дмитро Селюк.

Що стосується Майкла Алозіє, про який писали раніше, то Юрій Сьомін спростував інформацію про інтерес столичного клубу до екс-нападника "Севастополя".

"При всій повазі до футболіста, можу однозначно вас запевнити, що цей нігерієць не входить в сферу наших інтересів" - сказав Сьомін.

В Австрії динамівцями заплановано провести чотири контрольні поєдинки: зі словацькою "Сеникою" (21 червня), німецьким клубом "Алеманія Аахен" (24 червня), турецьким "Манісаспором" (28 червня). Ще одна гра пройде 1 липня, суперник стане відомий пізніше.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" бере на збори двох нігерійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути