Ексклюзиви
четвер, 09 червня 2011 11:08

"Я обрав сім'ю, а не гроші "Динамо"- Караччоло

"Я обрав сім'ю, а не гроші "Динамо"- Караччоло

Нападаючий "Брешії" Андреа Караччоло відмовився переходити в київське "Динамо" через свою сім'ю. Про це сам футболіст розповів в інтерв'ю виданню "Giornale di Brescia", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Я був у Києві і побачив дуже гарне місто з чудовою архітектурою. Можливо, в будь-який інший період моєї кар'єри я б погодився на перехід, але в листопаді моя дружина має народити близнюків, і я не можу пропустити цей момент. Я вибрав любов моєї сім'ї , а не гроші", - сказав Караччоло.

Форвард вважає, що його відмова від переходу в "Динамо", не повинен позначитися на відносинах з президентом "Брешії" Луїджі Коріоні.

"Я не думаю, що я невдячний: президент сказав мені, що мій трансфер в Україні не був метою "Брешії". Незважаючи на пониження у класі "Брешії", я забив 12 голів у чемпіонаті Італії. Упевнений, що ми знайдемо вихід", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що Караччоло в Києві пропонували довгостроковий контракт із зарплатою в 2 млн. євро на рік і можливістю грати в Лізі чемпіонів. "Брешіа" ж у разі трансферу отримувала 6 млн. євро, що для команди, що вилетіла в серію "В" дуже непогана сума. Проте, гравець все-таки вирішив залишитися в чемпіонаті Італії, де ним цікавляться "Фіорентина", "Сієна" і "Болонья".

Зараз ви читаєте новину «"Я обрав сім'ю, а не гроші "Динамо"- Караччоло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути