Ексклюзиви
неділя, 05 червня 2011 13:59

Луческу поїхав в Італію за півзахисником "Брешії"

Луческу поїхав в Італію за півзахисником "Брешії"

Як повідомляє Террикон, Мірча Луческу в даний момент знаходиться в Італії, де веде переговори з приводу атакуючого півзахисника "Брешії" Алессандро Діаманті.

За інформацією datasport.it, італійські журналісти перехопили тренера "Шахтаря" близько 23:30, після вечері з президентом "Брешії" Джино Коріоні. Мова була про екс-гравця "Ліворно" і "Вест Хема".

"Ми говорили і про це, і про інших гравців, - зізнався румунський спеціаліст "Радіо Спорт". - Мені подобається Діаманті, я його вже рік хочу запросити. Придбати? Не знаю, подивимося, як все буде розвиватися".

Минулого року "Брешія" заплатила "Вест Хему" за Діаманті 2,2 мільйона євро. У листопаді минулого року футболіст дебютував в національній збірній Італії.

У чемпіонаті він забив шість м'ячів у 31 матчі, ставши другим після Караччоло бомбардиром команди. Нагадаємо, що інтерес до Діаманті приписують також київськиму "Динамо". 

Зараз ви читаєте новину «Луческу поїхав в Італію за півзахисником "Брешії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути