Ексклюзиви
середа, 25 червня 2008 11:15

Сьогодні відбудеться перший півфінал Євро-2008

Сьогодні відбудеться перший півфінал Євро-2008

Сьогодні у Базелі на стадіоні Санкт-Якоб Парк у першому півфіналі чемпіонату Європи з футболу зіграють збірні Німеччини та Туреччини. Головним арбітром поєдинку призначено Массіму Буззаку зі Швейцарії.

Спеціалісти фаворитами матчу називають Німеччину, особливо якщо враховувати проблеми зі стартовим складом у турків. Фатіх Терім не зможе розраховувати на вісьмох гравців, які претендували на місце в основі. За словами тренера, не зможе зіграти й один з лідерів команди - Емре Белезоглу. Натомість Метін Тюмер може вийти на півгодини.

Натомість німці вже рвуться у бій. Капітан команди Міхаель Баллак взагалі не задоволений паузою між чвертьфіналом з птортугальцями та півфіналом з турками.

- За кілька днів після матчу ми відновили сили, проте пауза вже затягнулася, - сказав Баллак.

Капітан бундестіма погодився з головним тренером команди, що матч з турками, не зважаючи на кадрові проблеми суперника, буде дуже складним. Про командну тактику Баллак не говорив, але зазначив, що ця зустріч буде сильно відрізнятися від гри з Португалією.

Два роки тому на домашньому Мундіалі німці у півфіналі поступилися італійцям. Цього року Баллак сподівається реабілітуватися перед уболівальниками.

- Ми так близько підібралися до фіналу, але були вимушені скласти зброю. Зараз ми хочемо більшого. Ми зрозуміли, що потрібно грати і зберігати максимальну концентрацію до фінального свистка. Збірна Туреччини вже довела на цьому турнірі, як це важливо.

Матч транслюватиметься по каналу УТ-1 в 21:45

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні відбудеться перший півфінал Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути