понеділок, 23 червня 2008 16:38

Призначили арбітрів на півфінали Євро

Призначили арбітрів на півфінали Євро

УЄФА назвав арбітрів, які проведуть півфінальні поєдинки чемпіонату Європи. У четвер, 26 червня, зустріч Росії і Іспанії у Відні розсудять бельгійці Франк де Блекере, Петер Херманс і Алекс Верстратен. Резервним рефері призначений грек Кірос Вассарас.

Де Блекере (за професією - PR-менеджер) зі своїми помічниками вже обмірковував матч команди Гуса Хіддінка на Євро-2008 - у третьому раунді групового турніру проти Швеції. Також бельгієць судив поєдинок Німеччини і Хорватії і був четвертим арбітром чвертьфіналу Іспанія - Італія.

В середу матч Німеччини і Туреччини в Базелі проведуть швейцарці Массімо Бузакка, Маттіас Арне і Стефан Кюа. Резервним суддею названий швед Петер Фрейдфельдт. Бузакка зі своїми асистентами працював на зустрічах групового етапу Греція - Швеція і Голландія - Румунія. Директор компанії зі Швейцарії також був четвертим суддею чвертьфіналу Росія - Голландія.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Призначили арбітрів на півфінали Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути