вівторок, 15 травня 2007 18:36

Софі Лорен станцює стриптиз, якщо "Наполі" вийде в серію А

 

Італійська акторка Софі Лорен заявила, що якщо її улюблений футбольний клуб "Наполі" вийде до вищої ліги італійського футболу (серія А) за підсумками чемпіонату-2006/07 в серії В, то вона відзначить цей успіх стриптизом. 72-річна уболівальниця побажав футболістам виграти всі матчі турніру, що залишилося зіграти, повідомляє Лента.Ру.

- Сподіваюся, "Наполі" переможе в декількох матчах. Побачите, якщо ми вийдемо в серію А, я влаштую стриптиз, - пообіцяла Лорен в інтерв"ю виданню Gazzetta dello Sport. - Уболівальники пристрасно підтримують команду, місто заслуговує на цей успіх.

Лорен, яка за свою кар"єру взяла участь в зйомках близько 40 фільмів, є давнім уболівальником "Наполі". Останнім великим успіхом клубу була перемога в чемпіонаті Італії сезону-1986/87, коли за цю команду виступав Дієго Марадона.

Зараз "Наполі" займає третє місце в серії В, і щоб вийти в елітну лігу італійського футболу напряму команді треба наздогнати "Дженоа" (73 очки), що йде на другому місці. У активі "Наполі" 68 балів і один матч в запасі: у вівторок 15 травня неаполітанський клуб зіграє в гостях з "Брешією". Якщо "Наполі" залишиться на третьому місце, то на нього чекають стикові матчі.

Зараз ви читаєте новину «Софі Лорен станцює стриптиз, якщо "Наполі" вийде в серію А». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути