Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2008 17:21

Щоб перемогти Надаля Федерер тренуватиметься з його "копією"

Друга ракетка світу швейцарець Роже Федерер готуватиметься до сезону-2009 разом з американцем Джессом Лєвіним, який займає 99-е місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP). Як і перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль, Лєвін є лівшею. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання tennistalk.com.

21-річний Лєвін літом 2008 року вже провів разом з Федерером декілька тренувань. За словами американця, він багато чому навчився. Лєвін назвав швейцарця кращим тенісистом світу.

Лєвін почав професійну кар"єру в 2007 році. З тих пір в 27 офіційних матчах в одиночному розряді американець взяв дев"ять перемог. Кращим результатом в кар"єрі Лєвіна стало 95-е місце в рейтингу.

Передбачається, що Лєвін допоможе Федереру підготуватися до матчів з Надалем. У 2008 році швейцарець програв іспанському тенісистові ряд важливих зустрічей і поступився йому першим рядком в світовому рейтингу. У 2009 році Федерер має намір повернути собі звання першої ракетки світу.

Зараз ви читаєте новину «Щоб перемогти Надаля Федерер тренуватиметься з його "копією" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути