середа, 08 квітня 2020 20:35

Що потрібно знати про гравця "Динамо", якому подарували BMW за майже 3 млн

18-річний форвард "Динамо" Євген Рязанцев став справжнім ньюзмейкером останніх днів.

Спочатку Рязанцев роздавав безкоштовно захисні маски в Києві та говорив про плани допомоги лікарням. А не так давно похвалився коштовним подарунком від батьків – БМВ за майже 3 млн.
Євген Рязанцев - вихованець клубної школи. Грає за юнацьку команду "Динамо" Ю -19. Він не має стабільного місця у складі команди Ігоря Костюка. У поточному сезоні зіграв тільки у семи матчах і лише в одній грі вийшов у стартовому складі команди. 9 cерпня 2019 року відіграв 60 хвилин проти "Зорі". В решті матчів виходив тільки під кінець гри. Про участь в матчах Юнацької Ліги УЄФА мова загалі не йде.

Цікавилися італійські клуби

Основна позиція Рязанцева – правий вінгер. Але він без проблем може зіграти також на інших позиціях в атаці – лівого півзахисника або центрального нападника. Зріст - 184 см - дає можливість чіплятися за м'ячі та діяти в ролі силового центрфорварда. Загалом гравець гарно працює із м'ячем, вміє обігрувати суперника. Але заграється, часто перетримує м'яч, не завжди вчасно віддає передачі. Бракує участі в командних діях, бажання відпрацьовувати на оборону. Попри хорошу антропометрію, у повітрі гравець теж не вражає.

В липні 2019 року Рязанцев у складі "Динамо" Ю -17 брав участь у турнірі в італійському Боргаро. Визнаний найкращим гравцем цього турніру. Після цього італійські клуби зацікавилися ним.

Автор: Соцмережі
  Євген Рязанцев став найкращим гравцем на турнірі в Італії
Євген Рязанцев став найкращим гравцем на турнірі в Італії

Також Рязанцев був гравцем збірної України Ю-17. У поточному сезоні перейшов в старшу на рік збірну. Стабільного місця у команді Володимира Єзерського не має.

Загалом Євген Рязанцев мав перспективи у юнацькому віці. З часом почав втрачати свій потенціал. Він не виглядає сильнішим від одноліток та не має особливо яскравих футбольних якостей. Стає зрозумілим, що навряд чи зможе реально у майбутньому претендувати на місце в першій команді "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіси сказали, що моєї провини в допінговому скандалі немає - Бесєдін

У поточному сезоні Євген Рязанцев провів 7 матчів за юнацьку команду "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати про гравця "Динамо", якому подарували BMW за майже 3 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути