середа, 24 грудня 2008 12:42

Слідом за Кубком Першого каналу скасували Кубок РЖД

Слідом за Кубком Першого каналу скасували Кубок РЖД

У 2009 році не проводитиметься міжнародний футбольний турнір Кубок РЖД. Московський "Локомотив" відмовився від проведення цього змагання через фінансову кризу і скорочення клубного бюджету, повідомляє lenta.ru з посиланням на офіційний сайт телеканалу "Спорт".

Кубок РЖД проводився двічі - в 2007 і 2008 роках. Учасниками турніру були найсильніші клуби Європи. Передбачалося, що турнір проводитиметься щорічно в серпні на честь Дня залізничника.

У 2007 році переможцем Кубка РЖД став голландський ПСВ, який у фіналі обіграв мадридський "Реал". "Локомотив" зайняв останнє, четверте місце, поступившись в матчі за третє місце італійському "Мілану".

У 2008 році турнір виграла іспанська "Севілья". У фіналі севільці обіграли "Локомотив". У грі за третє місце лондонський "Челсі" виявився сильнішим за "Мілан".

Кубок РЖД - вже другий серйозний комерційний турнір, від проведення якого в 2009 році було вирішено відмовитися. Раніше стало відомо про відміну Кубка Першого каналу з футболу, який повинен був пройти в Ізраїлі в кінці січня, - початку лютого 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «Слідом за Кубком Першого каналу скасували Кубок РЖД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути