Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2008 15:43

"Щоб зберегти турнір треба було замінити "Зеніт" - Палкін

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін висловив співчуття з приводу відміни Кубка Першого каналу, який повинен був відбутися в Ізраїлі в січні 2009 року.

"Чесно кажучи, від вас вперше чую про те, що турнір не відбудеться, - зізнався він в бесіді з кореспондентом "Чемпіонат.ру" . - Буквально тільки що я розмовляв з представниками оргкомітету, і вони мене повідомили, що остаточне рішення із цього приводу ще не ухвалене. Але якщо справа дійсно йде таким чином, для нас це не дуже добре.

Кубок Першого каналу гармонійно вписувався в план підготовки "Шахтаря", який, відмічу, верстав завчасно. Тепер же доведеться поспіхом вносити до робочого графіка зміни. І потім, ізраїльський зліт був хорошою ідеєю: де ще ми сьогодні можемо зіставити рівень кращих клубів Росії і України?

Можливо, в цій ситуації мало сенс замінити "Зеніт" якимсь іншим клубом, але зберегти турнір. А реанімувати його після річної перерви, думаю, буде дуже і дуже складно. Мені шкода, що організатори ухвалили таке рішення..."

Зараз ви читаєте новину «"Щоб зберегти турнір треба було замінити "Зеніт" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути