Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2013 10:44

Слідчого у справі Пісторіуса звинуватили в замаху на вбивство

Слідчого у справі Пісторіуса звинуватили в замаху на вбивство
Бота з товаришами по службі обстріляв автомобіль таксі. Фото: afp.com

Слідчому Хілтону Бота, який займається справою паралімпійського чемпіона Оскара Пісторіуса, висунуті звинувачення в замаху на вбивство. Про це повідомляє Agence France-Press.

21 лютого в суді Преторії поновилися слухання у справі Пісторіуса, якого звинувачують у вбивстві своєї подруги Реви Стенкамп. Перед початком засідання стало відомо, що проти самого Бота, який збирався давати свідчення, висунуто звинувачення.

У 2009 році Бота і ще два поліцейських обстріляли автомобіль таксі, в якому в той момент знаходилися семеро людей. Тоді ж проти слідчого були висунуті звинувачення в замаху на вбивство по семи епізодах, але незабаром вона була відкликана.

Поки невідомо, чи продовжить Бота працювати над справою Пісторіуса. Відомо, що він був першою людиною, яка прибула в будинок спортсмена після повідомлення про вбивство.

У ніч на 14 лютого Пісторіус застрелив Стенкамп. За його словами, він прийняв свою подругу за грабіжника. Сторона звинувачення наполягає на навмисному вбивстві. 21 лютого суд може вирішити, випустити атлета під заставу чи залишити під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Слідчого у справі Пісторіуса звинуватили в замаху на вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути