неділя, 17 лютого 2013 12:53

У будинку Пісторіуса виявили закривавлену биту

У будинку Пісторіуса виявили закривавлену биту
Оскара Пісторіуса звинувачують у вбивстві подруги ФОТО: Reuters

Південноафриканська поліція виявила в будинку бігуна-ампутанта Оскара Пісторіуса, який звинувачується у смерті своєї подруги Реви Стенкамп, закривавлену биту для крикету, повідомляє агентство Франс Прес з посиланням на місцеві ЗМІ.

Суд Преторії (ПАР) в п'ятницю пред'явив Пісторіусу звинувачення у вбивстві Стенкамп, яка отримала чотири вогнепальні поранення. Нещастя сталося рано вранці в четвер у будинку спортсмена.

Джерела в поліції, близькі до слідства, повідомили південноафриканському виданню City Press, що "на биті було виявлено багато крові", а у загиблої зафіксований перелом кісток черепа. Поліція з'ясовує, чи була бита використана для нападу на Стенкамп або ж дівчина використовувала її в цілях самооборони.

За однією з версій, подруга Пісторіуса, модель Рева Стенкамп, збиралася зробити молодому чоловіку сюрприз на День святого Валентина. Пісторіус же прийняв дівчину за грабіжника і вистрілив кілька разів, проте в поліції не підтверджують цю інформацію. Видання зазначає, що дівчина на момент вбивства була у нічній сорочці.

"Ми підозрюємо, що перший постріл, який був зроблений в спальні, потрапив їй у стегно. Вона сховалася в туалеті, а він вистрілив ще тричі", - наводить City Press слова джерела в поліції.

Нове судове слухання у справі Пісторіуса заплановано на вівторок. На ньому буде розглянуто можливість звільнення спортсмена під грошову заставу. Адвокати спортсмена мають намір провести власне розслідування обставин трагедії. Пісторіус до вівторка залишиться під вартою в поліцейській дільниці.

Зараз ви читаєте новину «У будинку Пісторіуса виявили закривавлену биту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути